La Longeraie restaurant in Morges

The 'La Côte' restaurant at the La Longeraie hotel in Morges is open for both lunch and dinner. If you are a lover of gourmet cuisine, this is an experience not to be missed!

“A traditional restaurant in the city centre of Morgues.”

Dining experience

Our restaurant offers a traditional, light and well-planned à la carte menu and a ‘Daily Specials’ set menu, both of which are sure to delight your taste buds.

Our dining room boasts refined décor and a friendly atmosphere in which to savour the results of our Chef's incredible culinary skills. He has created a wonderfully elaborate menu whilst respecting traditional French culinary traditions. You will delight in the generous gourmet cuisine served here.

Our restaurant, 'Le Vignoble’ welcomes you for lunch or dinner from Monday to Saturday. Why wait? Book a table now and relish a fine dining experience in the heart of Morges with traditional cuisine in a warm atmosphere.

Set and à la carte menus

Please feel free to browse our set and à la carte menus. Discover or rediscover the flavour of high-quality, simple and tasty traditional cuisine prepared with care by our Chef and his team. Authentic colourful cuisine which celebrates the both seasons and locally-sourced products.

A la carte menu   Menu suggestions   Appetizersproposals   

'Daily Specials' set menu

LUNDI

CALAMARETTI SAUTÉS THAÏ ET MUNGO
* * *
FILET DE SAUMON CROUSTILLANT, SAUCE CAROTTE À L’ORANGE, RIZ BASMATTI AU CITRON, LÉGUMES
OU
TOFU CROUSTILLANT, SAUCE CAROTTE À L’ORANGE, RIZ BASMATTI AU CITRON, LÉGUMES
* * *

DESSERT DU PÂTISSIER


MARDI

SALADE MÊLÉE, FENOUIL ET CAROTTES
* * *

CÔTE DE PORC DE LA RÉGION, JUS MOUTARDE, GNOCCHIS SAUTÉS ET COURGE, TOPINAMBOURS
OU
VOL-AU-VENT AUX CHAMPIGNONS, LÉGUMES RACINES
* * *

DESSERT DU PÂTISSIER


MERCREDI

 

POTAGE CRÉCY, FILAMENTS DE GINGEMBRE
* * *

AILES DE POULET ÉPICÉES À LA SAUCE SRIRACHA, PENNE AUX SAVEURS DE RATATOUILLE
OU
PENNE AUX SAVEURS DE RATATOUILLE
* * *

DESSERT DU PÂTISSIER



JEUDI

ROULEAUX DE PRINTEMPS, SAUCE WASABI
* * *

EMINCÉ DE POULET AU CURRY INDIEN, RIZ BASMATTI ET CAROTTES
OU
STRUDEL ÉPINARDS ET SALADE MÊLÉE

* * *
DESSERT DU PÂTISSIER


VENDREDI

SOUPE ASIATIQUE AU GYOZA
* * *

PICATTA A LA MILANAISE, POMMES NOUVELLES SAUTÉES, BROCOLI AU PARMESAN

OU
PICATTA DE TOFU, POMMES NOUVELLES SAUTÉES, BROCOLI AU PARMESAN

* * *
DESSERT DU PÂTISSIER

PLAT DU JOUR CHF 19.00
MENU PLAT/DESSERT OU ENTRÉE/PLAT CHF 26.00

MENU DU JOUR CHF 32.00


BURGERS


BURGER DE DECEMBRE :

Veau Vaudois, bacon, duxelles de champignons, oignons rouges, trévise et emmenthal, ketchup vert d’ici


BURGER VÉGÉTARIEN:

Tofu Pané, sauce Tomate Jalapenos, Gorgonzola, et Roquette


B U R G E R S E U L: C H F 19.00

A V E C F R I T E S: C H F 23.00

Download themenu of the day